Projekat – Pripremi se za učešće

Posted by
|

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Održana je promocija projekta „Osnaživanje organizacija civilnog društva za aktivno učešće u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji u oblasti ekonomske politike” koji realizuje Društvo ekonomista Niša u periodu od 18.11.2019. do 18.7.2020. godine.

U prilogu možete pronaći informacije o nagradnom konkursu za novinare, kao i javni poziv za učešće u programu edukacije iz tzv. ”ekonomskih” poglavlja u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

Sprovođenje Projekta predstavlja deo šeme dodeljivanja finansijskih sredstava u okviru projekta “Pripremi se za učešće – Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za aktivno učešće u pregovorima o pristupanju EU kroz odabrane radne grupe Nacionalnog konventa o EU” (Pripremi se za učešće), koji finansira Delegacija Evropske unije u Srbiji.

Projekat Pripremi se za učešće implementira Centar za evropske politike – CEP, u svojstvu vodećeg partnera na projektu, sa partnerskim organizacijama: Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Centar savremene politike (CSP).

 

Download:

Preuzimite – Konkurs za učešće u edukaciji

Preuzimite – Nagradni konkurs za novinare