1st “International Conference of Students of Economics”

Posted by
|

Sorry, this entry is only available in Serbian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prva „Internacionalna Konferencija Studenata Ekonomije“, sa ovogodišnjom temom „Uloga marketinga u turizmu“ održana je od 7 do 8. decembra 2013. godine u Nišu na Ekonomskom fakultetu.

Učesnici Konferencije su studenti Ekonomskih fakulteta ili Fakulteta za turizam iz 9 zemalja, koji su prisustvovali predavanjima stručnjaka iz oblasti na temu marketinga i turizma.

Profesor dr. Boban Stojanović je održao predavanje drugog dana konferencije na temu “Kongresni turizam i organizovanje skupova”.

Predavanja su održali i Vladimir Đumić iz Turističke organizacije Srbije, direktor Nišvil festivala Ivan Blagojević, Milan Stojković, autor bloga “Turizam i putovanja”, Thiago Ferreira iz Rio de Žaneira, promoter Srbije u Brazilu, Uroš Parlić, direktor TON-a, Petar Slavković, predsednik Udruženja “Srbija za mlade“ i Aleksandar Marinković iz Grand hotela Niš.

Organizator konferencije je Studentski parlament Ekonomskog fakulteta u Nišu.

Agenda: https://www.facebook.com/events/747513785276677/