Projekat – Pripremi se za učešće

Objavio je
|

Održana je promocija projekta „Osnaživanje organizacija civilnog društva za aktivno učešće u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji u oblasti ekonomske politike” koji realizuje Društvo ekonomista Niša u periodu od 18.11.2019. do 18.7.2020. godine.

U prilogu možete pronaći informacije o nagradnom konkursu za novinare, kao i javni poziv za učešće u programu edukacije iz tzv. ”ekonomskih” poglavlja u pregovorima o pristupanju Srbije Evropskoj uniji.

Sprovođenje Projekta predstavlja deo šeme dodeljivanja finansijskih sredstava u okviru projekta “Pripremi se za učešće – Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za aktivno učešće u pregovorima o pristupanju EU kroz odabrane radne grupe Nacionalnog konventa o EU” (Pripremi se za učešće), koji finansira Delegacija Evropske unije u Srbiji.

Projekat Pripremi se za učešće implementira Centar za evropske politike – CEP, u svojstvu vodećeg partnera na projektu, sa partnerskim organizacijama: Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i Centar savremene politike (CSP).

 

Download:

Preuzimite – Konkurs za učešće u edukaciji

Preuzimite – Nagradni konkurs za novinare