Okrugli sto na temu: Koristite svoja potrošačka prava, Leskovac

Objavio
|

forumLess

U okviru programa od javnog interesa, podržanog od strane Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, Centar za zaštitu potrošača FORUM iz Niša realizuje projekat pod nazivom REGIONALNI CENTAR ZA ZAŠTITU POTROŠAČA JUŽNE I ISTOČNE SRBIJE.

Pored Regionalnog savetovališta potrošača, koje svakodnevno pruža pomoć potrošačima u ostvarivanju potrošačkih prava, planirano je i održavanje Okruglih stolova u sedištima okruga na temu: KORISTITE SVOJA POTROŠAČKA PRAVA.

Planiramo da u saradnji sa Gradskom Organizacijom Potrošača Lekovac održimo okrugli sto u Leskovcu, dana 14.maja 2014.godine u vremenu od 11,00 do 13,00 časova.

Na okruglom stolu će govoriti:

  • Predsednik Centra za zaštitu potrošača FORUM mr Jovan Jovanović,
  • Sekretar Centra za zaštiu potrošača FORUM Perica Stojčev, dipl.pravnik i
  • Prvani savetnik u Regionalnom savetovalištu potrošača južne i istočneSrbije Jelena Milosavljević.
  • Gost na okruglom stolu biće profesor dr Boban Stojanović, koji će govoriti na temu: Stanje konkurencije i zloupotreba dominantnog položaja na tržištu Republike Srbije.

Za potrebe projekta urađena je i prigodna brošura pod nazivom PRVA POMOĆ ZA POTROŠAČE, koja će se deliti učesnicima okruglog stola, kao i svim građanima.Molimo Vas da podržite ovu našu aktivnost odobrenjem za korišćenje prostora za održavanje okruglog stola kao i pozivanjem predstavnika Uprave za komunalnu delatnost i Javno komunalnih preduzeća da budu učesnici okruglog stola.

Fotografije sa skupa.